Thursday, March 24, 2011

Kerongsang : BH8610

Kerongsang Love
Code : BH8610

Cincin : RG8146


Earing : ER8263

Set Rantai + Loket (OFFER)


Locket : PT8534 
Offer Price @ RM96
Necklace : CH8408 (52cm)
Offer Price @  RM170

1 set necklace + locket = RM260.00

Bangle BG8456/45MM (OFFER)

Friday, November 5, 2010

Rantai Tangan BT8572

Tuesday, November 2, 2010

Rantai Kaki AL8644

Saturday, January 16, 2010

Lagi koleksi emas sadur dari katalog zhulian


Rantai + Locket

Kod : PT8370

**RM93.00/only**



Rantai Tangan (Bracelet)
Kod : BT8504
Size : 15.5cm, 16.5cm, 17.5cm, 19cm

**RM94.00/only**

Monday, September 28, 2009

Salam Aidilfitri...



Salam buat pengunjung setia Myzhulian Shop...

Terima kasih kerana masih sudi mengunjungi kami disini...walaupun musim perayaan semakin berganjak..tapi tak per hari biasa pun nak bergaya juga kan...:D..

Sepanjang cuti perayaan ni, dapatlah sy mengemas kini blog ini, dengan katalog baru yang lebih berwarna warni, nampak clear ckit corak-corak barang kemas zhulian, almaklumlah baru berkesempatan untuk scan katalog .

Lepas ni boleh cuci mata dengan katalog baru, size dan harga lebih clear, mana2 yang berkenan tu boleh hubungi sy melalui email/sms yer..kita runding2 lah apa yang patut :D

Wednesday, September 9, 2009

New Product 2009

Produk Baru Sempena Musim Perayaan 2009
Koleksi Aysha


Koleksi Safiya


Koleksi Zayra


Template by:

Free Blog Templates